Over Ons

Welkom en wat leuk dat je meer over ons wilt weten!

Wie ben ik?

Mijn naam is Dieke van Groningen, zowel ondernemer als moeder van twee prachtige kinderen. Een moeder die besloot van haar droom een werkelijkheid te maken door – ondanks haar glansrijke carrière – haar hart te volgen. Mijn droom was het ontwikkelen van puur natuurlijke huidverzorging speciaal voor kinderen vanaf het eerste levensjaar.

Waarom kinderverzorging?

Opgegroeid in een ondernemersgezin in de huidverzorgingswereld, ben ik doordrongen van het feit dat het gebruik van natuurlijke kwaliteitsproducten een positieve bijdrage levert aan de gezondheid. Als bewuste moeder ging ik op zoek naar natuurlijke en hoogwaardige producten speciaal voor de kwetsbare kinderhuid. Producten zonder onnodige toevoegingen en agressieve stoffen. Het bleek lastig om deze producten te vinden. Ook bleken veel vrienden open te staan kwaliteitsproducten aan te schaffen voor hun kinderen. De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen en zelf een puur natuurlijke kinderverzorgingslijn te gaan ontwikkelen.

Kinderhuid is tot ruim vijf keer droger.

Door veel te lezen en te praten over de huid én de kinderhuid kwam ik al snel tot ontdekking dat de huid een prachtig orgaan is dat veel te verduren heeft. Elke dag stellen we onszelf bloot aan kou, zon, wind of lange warme douchebeurten. Elke dag opnieuw moet onze huid hard werken om gehydrateerd te blijven en de talgproductie in balans te houden. Dat geldt helemaal voor de kwetsbare, droge kinderhuid. De kinderhuid is na het eerste levensjaar tot ruim vijf keer dunner én droger dan een volwassenhuid. Dit vraagt om specifieke producten met hoogwaardige werkstoffen. Producten die zacht zijn voor de huid en inspelen op de meest voorkomende huidproblemen bij kinderen zoals een droge huid, jeuk, berg of eczeem. Het is mijn overtuiging dat het cruciaal is om juist voor kinderen kwaliteitsproducten te gebruiken.

Het onstaan van Loverock.

Vanuit deze wetenschap ben ik gestart met het uitzoeken van welke natuurlijke werkstoffen dan wel geschikt zijn voor de kinderhuid. Daarbij was het uitgangspunt dat het enkel natuurlijke kwaliteitsproducten mochten worden, zonder irriterende en schadelijke stoffen. Producten met milde ingrediënten speciaal afgestemd op de kinderhuid. Producten die duurzaam zijn in het gebruik en écht werken. Uit deze overtuiging is Loverock natural for kids ontstaan, gewoon het beste voor jouw kind, gemaakt in Nederland. Producten zonder onnodige toevoegingen; alleen het allerbeste, rechtstreeks uit de natuur.

Daarom is Loverock pure kwaliteitsverzorging voor de kwetsbare baby én kinderhuid. Het leuke is dat we al onze producten samen met kinderen en ouders hebben gemaakt onder het toeziend oog van de beste professionals. Loverock is niet getest op dieren, wel op mijn eigen kinderen!

De naam Loverock

Loverock is ook geïnspireerd op mijn kinderen. Mijn zoontje heet Pico en zijn naam betekend in het Portugees rots of steen, dus ‘rock’. Mijn dochtertje heet Amee en haar naam komt van het Frans voor houden van, ‘aimer’ oftewel ‘love’. Samen zijn zij Loverock en vertegenwoordigen ook de tegenstellingen tussen jongens en meisjes, het harde en zachte, de lieve jongens en de stoere meisjes!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Loverock natural for kids? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Of check onze blog om meer te lezen over de kinderhuid, ingrediënten en wat anderen van ons vinden.

We hope you love our products as much as we do!

kinderhuid

Dieke van Groningen L

Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.

Hartelijk bedankt voor uw bericht!

Vul uw naam in.

Vul een correct e-mailadres in.

Uw bericht mag niet leeg zijn.