Door Dieke op woensdag, juni 07 th, 2017 · no Comments · in

Salon in de Spotlight: Huidverzorgingsinstituut Ann Fremouw in Cadzand-Bad

Ann-Fremouw-Loverock

In het mooie Cadzand-Bad in het zonnige Zeeland staat onze Salon in de Spotlight van de maand juni. Eigenaresse Ann Fremouw heeft hier haar eigen huidverzorgingsinstituut. Om haar gasten in de salon een nóg vollediger aanbod van verzorgingsproducten te bieden, hebben ze ook Loverock in het assortiment. Benieuwd naar Ann’s enthousiaste mening over onze producten? Lees snel verder!

In het kort: wie ben, waar woon je, hobby’s, etc.

“Mijn naam is Ann Fremouw, 52 jaar, getrouwd met Franklin en moeder van Peter (31 jaar) en Niels (26 jaar). Samen met mijn man woon ik in Cadzand-Dorp, aan de Zeeuwse kust! De jongens hebben ondertussen hun eigen stekje…. Ik dans graag, dus op donderdagavond vind je mij op de balletschool en op woensdagmorgen volg ik yoga les. En als de agenda het toelaat ga ik heel graag wandelen in de polder of aan de zee…”

Kun je ons iets meer vertellen over jouw salon?

“Het instituut is gelegen in Cadzand- Bad met (echt!) de zee in onze achtertuin! Samen met Mireille (vaste werkneemster) en Joandy (staigiare) proberen wij onze “gasten” optimaal te verzorgen. Onze behandelingen zijn heel breed; gelaat- , lichaamsbehandelingen, definitieve ontharing, PMU, manicure, medische pedicures,  het maandelijks bezoek van de cosmetische arts en veel massages. Wij verwelkomen veel “gasten” uit de hele Benelux en soms van ver daar buiten, die aan onze Zeeuwse kust vakantie komen vieren. Voor ons is de zomer en de vakantie periode daarom ook gezellig druk.”

Waarom heb je voor Loverock gekozen?

“Wij misten iets…. Wij hadden niets voor het tere baby- en kindjes huid. Toen wees Mireille (zij is moeder van 2 kleintjes) mij op Loverock. Onze eerste kennismaking op de beurs (dit was de Beauty Trade Special beurs) was zo “puur”, we waren direct enthousiast! Een Nederlands kwaliteitsproduct met het beste uit de natuur in een leuke verpakking en betaalbaar!” Wat wil je nog meer 😉

Wat is jouw favoriete Loverock product?

“Wij zijn helemaal weg van; Love To Relax body- en massageolie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen maar ook héél lekker voor een decolleté, schouder en nekmassage voor iedereen van alle leeftijden! Een heerlijke zachte, lekker geurende olie die goed opgenomen wordt door iedere huid.

Als jij een nieuw Loverock product mocht toevoegen aan de collectie, welke zou dat dan zijn?

“Hier heb ik de hulp ingeroepen van een jonge moeder! Zij mist nog een billencrème!”

Waarom ben jij het ideale Loverock verkooppunt?

“De gasten van het instituut komen uit alle windstreken en wij zien ons graag als ambassadeurs voor het merk! Wij verwijzen dan ook graag onze gasten naar een collega in de buurt van hun woonplaats zodat zij geen moment deze heerlijke producten moeten missen.”

Ann-fremouw-loverockNu iets meer over jezelf! Waarom ben je schoonheidsspecialiste geworden?

“Ik vind het zo leuk om mensen het naar hun zin te maken… en als ik dat ook nog kan combineren met het verzorgen, leren en adviseren hoe zij optimaal voor hun grootste orgaan moeten zorgen…super toch?!”

Wat doe je het liefste als je niet aan het werk bent?

“Ik ga graag naar feestjes. Heb ik er geen, dan organiseer ik één! En, een feestje kan je ook houden met z’n 2en!”

Wat is jouw toekomstdroom?

“Dat ik kan blijven genieten van al het moois rondom mij, met mijn familie, met mijn leuke collega’s, de vele gasten in het instituut…”

Tot slot zijn we nog heel benieuwd naar jouw antwoorden op de volgende stellingen:

Een frisse smoothie of een sprankelende cocktail?

“Hahaha, doe toch maar de sprankelende cocktail!”

Zonvakantie op Ibiza of citytrip naar New York?

“Hier kan ik niet kiezen… Heb beiden al gedaan en zou ze beiden zo weer doen!”

Poseren voor een foto of zelf een foto maken?

“Deze is duidelijk; zelf een foto maken! Je kan zoveel leuke prentjes maken…”

 

Ben jij na dit vrolijke interview net zo enthousiast geworden over Huidverzorgingsinstituut Ann Fremouw als wij en lijkt het je leuk om een behandeling bij Ann of haar collega’s te doen? Breng dan snel een bezoekje aan Huidverzorgingsinstituut Ann Fremouw in Cadzand-Bad of neem een kijkje op de mooie website waar je online een afspraak kunt maken.

Huidverzorgingsinstituut Ann Fremouw
Boulevard de Wielingen 90
4506 JL Cadzand-Bad

Website: www.annfremouw.com
Telefoon: 0117 392270

loverock natural skincare for kids