Door Dieke op vrijdag, mei 12 th, 2017 · no Comments · in ,

Kek Mama hoofdredacteur Sara van Gorp over haar ervaringen bij The Gift Suite!

Een ochtend extreem verwend worden en heel veel prachtige nieuwe producten leren kennen, dat is The Gift Suite van Friends of the Brands. Sara van Gorp hoofdredacteur van Kek Mama was erbij en bezocht ook Loverock in de badkamer van The Grand Sofitel!

 

The-Gift-Suite-Sara-van-Gorp

Sara van Gorp (Kek Mama) & Tess van Daelen (Tessted)

Het Gift Suite event stond dit keer volledig in het teken van ‘Mother’s Day’. Dus alle aanwezige bekende Nederlands en bijzondere bloggers ook mama’s. Dankzij de geweldige crew van Friends of the Brands – die een neus heeft voor de meest bijzondere merken op het gebied van beauty, lifestyle, eten en mode – werden deze twee werelden in The Grand aan elkaar gekoppeld.
Gift-Suite-Loverock-Tess

Tess van Daelen nam onze Love To Wash mee naar huis

Sara van Kek Mama schreef een mooi verslag over haar ontmoeting met ruim tien verschillende vrouwelijke ondernemers, zoals de Rotterdamse fotografe Katinka Tromp, die op haar vijftigste besloot haar hart te volgen en een fotografie opleiding te gaan doen. Samen met Tess van Daelen smeerde ze er rustig op los en waren ze op slag verliefd op de superzachte biologisch Love To Wash washandjes. Eentje ging er mee in de tas van Tess voor haar dochterje Yasmine.
Gift-Suite-Love To-Wash-Loverock

Loverock producten: Love To Wash

Ben je benieuwd naar de bevindingen van Sara lees dan snel het verslag op Kekmama!

 

loverock natural skincare for kids