Bestelinformatie

Bestelinformatie

Betaling
Betaling kan met behulp van de volgende veilige betaalopties: bankoverschrijving, Paypal en iDeal. In het geval van bankoverschrijving dient het totaalbedrag binnen 7 werkdagen op ons rekeningnummer te zijn bijgeschreven alvorens de bestelling wordt verstuurd. Wanneer de betaling niet binnen 7 werkdagen bij ons binnen is, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Verzending en levertijd
Je bestelling wordt bij je afgeleverd door GLS. De standaard verzendkosten bedragen €4,95. Bij bestellingen vanaf €30,- verzenden we je bestelling gratis.

Loverock streeft ernaar je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. De levertijd van GLS is doorgaans 1 werkdag (vandaag opgehaald, morgen bezorgd). We zorgen ervoor dat je bestelling zorgvuldig wordt ingepakt en hergebruiken we zoveel mogelijk oud verpakkingsmateriaal.

Beschikbaarheid
Helaas kan het voorkomen dat een product tijdelijk uitverkocht of op een andere manier niet (meer) leverbaar is. Je wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Indien je vooruitbetaald hebt en (een gedeelte van) de bestelling wenst te annuleren, ontvang je het aankoopbedrag van het betreffende artikel binnen 14 dagen terug op je rekening. Eventueel teveel of te weinig betaalde verzendkosten worden met dit bedrag verrekend.

Retourneren
Indien je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, heb je het recht zonder opgaaf van redenen (een gedeelte van) de bestelling te retourneren, mits ongeopend, ongebruikt en in originele staat. Hiervoor dien je binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket contact op te nemen met Loverock via info@puurcompany.nl. Onaangekondigde en onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door Loverock niet terugbetaald.

Nadat je per e-mail bevestiging van retour hebt ontvangen, dien je de ongebruikte artikelen in ongeschonden verpakking binnen 10 werkdagen te retourneren aan het door ons opgegeven adres. De kosten voor retourzending komen geheel voor rekening van de klant. Binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de artikelen zal het te retour ontvangen bedrag, minus verzendkosten, worden terugbetaald.

Loverock behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

Prijzen
Loverock hanteert voor al haar producten vaste prijzen. De prijzen van de producten en de verzendkosten zijn niet onderhandelbaar. Typefouten en prijswijzingen zijn voorbehouden.

Garantie
Loverock staat ervoor in dat de bestelde producten aan de hoogste kwaliteitseisen en aan de in de productbeschrijving vermelde specificaties voldoen. Al onze producten zijn uitvoerig getest onder het toeziend oog van de beste laboranten, fabrikanten en dermatologen en in samenwerking met kinderen. Loverock kan echter niet garanderen dat onze producten voor iedereen geschikt zijn. Iedere huid is anders en reageert dus anders. Bovendien is het mogelijk om voor allerlei soorten ingrediënten allergisch te zijn (synthetisch én natuurlijk). Daarom raden we aan de producten altijd eerst te testen alvorens ze aan te schaffen en eventueel advies te vragen bij ons of bij je verkooppunt.

Klachten over producten of bestellingen
Voor klachten kun je schriftelijk contact met ons opnemen via info@puurcompany.nl. We verzoeken je de klacht zo volledig mogelijk te omschrijven. We zullen ons uiterste best doen om je klacht zo goed en snel mogelijk te behandelen.

Overmacht
Loverock is niet aansprakelijk voor het niet nakomen van overeenkomsten ten gevolge van overmacht. Onder overmacht verstaat Loverock bedrijfsstoringen en vertragingen in de verzending. In geval van overmacht behoudt Loverock zich het recht voor haar verplichtingen op te schorten en/of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden.

Privacy
Loverock respecteert de privacy van haar klanten en gebruikt de persoonsgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van bestellingen en voor eigen gebruik. Loverock houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

Intellectueel eigendom
Loverock is het eigendom van Puur Company BV. Tekst- en beeldmateriaal mag alleen worden gebruikt met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Toepasselijkheid
De leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Loverock.eu. Deze leveringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op verkopen via onze onafhankelijke verkooppunten.

Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.

Hartelijk bedankt voor uw bericht!

Vul uw naam in.

Vul een correct e-mailadres in.

Uw bericht mag niet leeg zijn.